Af Dennis Sørensen

Tinkas Juleeventyr handler om nisser og det onde. Nissepigen Tinka finder ud af, hun er anderledes end de andre nisser. Tinkas amulet skifter ikke farve fra grøn til rød som hendes klassekammeraters gør. Hun finder ud af at hun er halvt nisse og halvt menneske. Hendes mor Nille, er virkeligheden hendes adoptivmor, som fik hende af nissen Bjerki. Hendes rigtig mor er menneske, men er desværre gået bort. Hendes far er nisse Kronprinsen Storm, som er forsvundet ind i menneskenes verden.

Hun får også en rigtig ven som hedder Lasse i julekalenderen, der hjælper hende med at finde Storm igen, hvor han bliver konge. Prins Fileas prøver at få magt fra kongen og Tinka kommer op at kæmpe i mod prins Fileas og så får hun magien tilbage, så der blev jul igen både for nisser og mennesker, og jeg synes at julekalenderen var rigtig god at følge med i hele december måned op til juleaften, hvor det sluttede rigtig.

Jeg vil give den 5 stjerner for at den var lave rigtig godt og det var en rigtig god historie som handle om nisser og mennesker og det var rigtig sjov at møde de ti skuespillere før julekalenderen blev vist på TV2.

De to skuespiller som hedder Josephine Højbjerg & Albert Rosin Harson har tidligere være med i andre tv-serier før julekalender. Albert Rosin Harson har været med i Panisk Påske og Josephine Højbjerg har været med i Pendlerkids.

⭐⭐⭐⭐⭐

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *