I dag var jeg på Hack, hvor jeg fik en ret med laks, perlebyg og salat, og jeg synes, det er et rigtig godt sted at spise ved, og når at man får maden serveret, så er det anrettet på flot på tallerkenen, og man får altid nyt spænde mad på Hack.

Jeg vil meget varmt anbefale, at man prøver at spise der, og der er rigtig hyggeligt at være på det sted, og de er søde ved folk på det sted og jeg vil sige at alle folk kan komme på det sted både gamle og unge mennesker.

Der er rigtig god stemning når jeg har være der, og man bliver taget godt i mod hver gang, man kommer ind af døren ved Hack, og man få vist det det bord hvor, man skal sidde ved i mens at der bliver optaget radioprogram med kendte mennesker.

De har også en rigtig god kok, der hedder Thomas Jensen som er Restauratør på Cafe Hack, og jeg synes at man skulle prøve at være der for man kommer jo til at snakke med andre som kommer på det sted og dem som arbejder på Hack, og dem som deltager i dagens radio-optagelserne.

Dagens gæster var Adrian Hughes fra DR K og TV-kokken, Gorm Wisweh, der lige har åbnet et nyt spisested i Aarhus. Gorm har været med i Go Morgen Danmark i 7 år, og han lavede mad med blæksprutter til radioværten Søren Dahl.

Jeg giver Cafe Hack 5 stjerner for at det gode sted og det rigtig gode selskab hos dem.

⭐⭐⭐⭐⭐

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *