The Jess

The Jess er et brugerband tilknyttet Musik & Medieværkstedet. Bandet spiller danske og internationale hits, som de fleste kan synge med på.
Dertil er bandet begyndt at skrive deres egne sange med en fed punk attitude.

Historie

The Jess har mange år på bagen efterhånden og haft adskillige navne. Som Rødderne skrev de egne sange og udgav i 2005 CD’erne Rolls Royce og En Trist Café.

Da Jeanette Pedersen sluttede sig til projektet, skiftede de navn til Jeanette & Rødderne og begyndte at spille kopimusik, dog stadig med et selvskrevet nummer ind i mellem.

Jeanette & Rødderne – Live på Sølund Musik-Festival 2014.

I 2015 deltog Jeanette & Rødderne i Handicap Grand Prix med nummeret Fri Fantasi, og i 2016 gentog de successen med nummeret Power Party.

Jeanette & Rødderne – Live til HGP i Odense 2016.

Efter adskillige år med succesfulde koncerter på Sølund Musik-Festival og til Kultur Der Dur valgte Jeanette Pedersen i 2018 at søge nye inspirationer.

I stedet for at udpege en ny bandleder besluttede bandet at skifte navnet fuldstændigt og fremførte i sommeren 2019 den første koncert som The Jess.

The Jess – Live på Sølund Musik-Festival 2019.

2022 bliver et spændende år for The Jess. Efter 3 års Corona-pause er bandet tilbage i fuldt flor med nye medlemmer, nye sange og klar til endnu engang at deltage i årets Handicap Grand Prix med nummeret Sommer.