Øver med elever fra Diakonhøjskolen

I dag, fredag d. 6/5 er en skelsættende dag for projektet. The Mumes mødes for første gang med elever fra Diakonhøjskolen i musikalsk forstand.

Det er i dag, at grundlaget for den stort anlagte jubilæums koncert der skal spilles på Sølund Musik-Festival, store scene torsdag d. 9/6 kl. 12:15, bliver lagt. Koncerten skal hylde de musikere der igennem festivalens 35 årige levetid har prydet plakaten.

Det er samtidig i dag at Performance Pædagogik for første gang, for alvor, udfordrer den gængse måde at tænke pædagogisk magtbalance. I øvelokalet er der ingen kommende pædagoger. Der er ingen brugere. Der er kun musikere. Og sammen har de det til fælles, at det er deres ansvar at gøre den store jubilæumskoncert til en succes.

Det kan kun ske, hvis de bruger hinandens kompetencer til noget, og ser bort fra hvem, hvad og hvordan deres liv og status er på den anden side af døren.

For at understrege den autonomi vi lægger i projektdeltagernes hænder, er der ingen undervisere fra Diakonhøjskolen eller Musik & Medieværkstedet, ingen projektledere eller festivalrepræsentanter til stede under øvningen – det er deltagerne som musikere der har ansvaret for slutproduktet.

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *