Kultur Der Dur 2023

Plakat for Kultur Der Dur 2023

Det aarhusianske handicapvenlige event Kultur Der Dur var afgået ved døden i 2017 efter 10 år, men genopstod i 2023 i Byparken bag ved Rådhuset i Aarhus Festuge. Eventet var afholdt og arrangeret af Gyngen, det aarhusianske spillested, der i mellemtiden var rykket ind under FO Aarhus, hvor også Musik & Medieværkstedet hører hjemme.

Eventet var utrolig velbesøgt, og bød på et line-up bestående af Djurslands Folkehøjskole, Tung Trafik, The Jess samt The Mumes. Derudover blev der også afholdt en offentlig debat, hvor handicapkulturens status og fremtid blev diskuteret både med de store spillere inden for området, så som Sølund Musik-Festival og LEV Aarhus og med rådmand Anders Winnerskjold, der kiggede forbi.

Se videoer fra eventet herunder:

Djurslands Folkehøjskole
Tung Trafik
The Jess
The Mumes
Offentlig debat om handicapkulturens status og fremtid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *