Jon Brændsgaard Toft: Små Finurligheder

Multitalent Jon er igen landet med et nyt album som hedder Små Finurligheder. Den er fyldt med dejlige sange som handler om livet i dag. Jeg synes der er mange forskellige genrer, både ballader, rock og pop og lidt jazz.

Jeg kan nævne sange som Lydprøve der handler om man skal lave lydprøve inden showet starter.

Min AI handler om digital eksistens lige siden man bliver født til den dag man dør, jeg synes det er en skøn sang og man kan virkelig synge med.

En af mine yndlings sange er Krig I Europa. Den handler om krigen mellem Rusland og Ukraine og hvordan vi kan mærke inflationen her i Danmark, hvor alt er blevet dyrt, både mad, el, varme og benzin. Og den kan stadig mærkes.

Jeg må sige at der er drøn på Prøv Med Kærlighed, der handler om at stå i kø i for eksempel Netto og at folk skulle prøve at tage det kærlighed i stedet for at være sure og det har vi alle jo prøvet.

Fugleskræmslet er en sjov sang der handler om at stå vagt og være bange for de fugle der kredser om ham.

Når Jeg Bliver Stor er en lidt mørk sang fra Jon der handler om en digital tyv, som det ender galt med til sidst.

Elsker Jons julesang om Den Søde Lille Nissepige. Jeg synes at folk skal lytte til den, man får den i hovedet resten af dagen.

Som En Måge Med Unger I Reden handler om alle de ting man kan nå, hvis man gider, og man må selv tage sig sammen hvis man gerne vil nå det hele.

Den Store Sæbeboblemand handler om at vi alle har prøvet at lave sæbebobler.

Jeg synes at det er et rigtig godt album og vil gerne give den 5 stjerner da Jon kommer rundt om alt det vi føler og tænker.

Gitte Fadøl

★★★★★

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *